Naar inhoud

Openingsuren & contact

Bibliotheek

Vandaag: 16 - 19 uur

Wijziging openingsuren:

Vanaf 1 september is de bib:

  • op dinsdag en vrijdag open van 16 tot 19 uur;
  • op woensdag open van 13.30 tot 17.30 uur.

 

adres
Warandestraat 78470 Gistel
Stratenplan
Wegbeschrijving
tel.
059 27 40 41
e-mail
bibliotheek@gistel.be

Bibliotheek - klantenservice

Aankoopsuggestie
Als lener van de bibliotheek kunt u een voorstel doen om een materiaal op te nemen in de collectie. Een formulier is beschikbaar in de bibliotheek.

Fotokopieën en prints
U kunt in de bibliotheek printen en kopiëren tegen betaling. De kostprijs bedraagt 0,15 euro voor een A4-formaat, 0,30 euro voor een A3-formaat en 1,50 euro voor een kleurenprint in A4-formaat.

Inschrijven
Met een lidkaart of met uw elektronische identiteitskaart kunt u materialen ontlenen in de bibliotheek. Tot de leeftijd van 18 jaar betaalt u geen lidgeld, daarna bedraagt het lidgeld 5 euro per jaar.

Interbibliothecair leenverkeer (IBL)
Is een materiaal niet te vinden in de bibliotheekcatalogus, dan kunt u het aanvragen bij een andere bibliotheek. Deze service kost 1,50 euro per aanvraag. Een formulier is beschikbaar in de bibliotheek.

Mailbestand
Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten en nieuwigheden van de bibliotheek. Noteer dan uw mailadres op het formulier in de bibliotheek.

Reserveren
Wie een materiaal niet terugvindt in de collectie, kan het reserveren. U kunt dit vragen in de bib of dit zelf doen via de catalogus: u klikt rechtsboven op 'Mijn gegevens' en volgt de instructies. U krijgt dan per post een bericht als het materiaal ter beschikking is. U betaalt 0,50 euro per reservatie.

Verlengen
Uitgeleende materialen kunt u laten verlengen in de bib zelf, telefonisch (059 27 40 41), per mail of u verlengt zelf via de onlinecatalogus: u klikt rechtsboven op 'Mijn gegevens' en volgt de instructies.