Activiteiten jeugddienst

Dag van de jeugdbeweging op vrijdag 22 oktober

Op vrijdag 22 oktober fietst, stapt en bust heel jeugdbewegend Vlaanderen in jeugdbewegingshemden, -T-shirts en -sjaaltjes door het land. Ook de Gistelse jeugdraad viert dit engagement en laat alle jeugdleden en leiding die in uniform komen, genieten van een GRATIS ONTBIJT op de Markt. Uiteraard mag ook de nodige muziek en randanimatie niet ontbreken.

Wanneer? Vrijdag 22 oktober

Waar? De Markt

Tijdstip? Tussen 7 en 9 uur

Nieuwe editie van Jungle Jump op 23 en 24 oktober

De herfst is in het land en dat belooft extra plezant te worden voor kinderen dankzij het pop-up event van Jungle Jump. Op zaterdag 23 en zondag 24 oktober wordt zaal Zomerloos opnieuw omgetoverd tot een groot springpaleis.

Je vindt er meer dan 10 springkastelen en attracties. Alle kinderen tussen 2 en 12 jaar zijn welkom van 10 tot 19 uur. Voor een ticket betaal je € 7 per kind, ouders mogen gratis binnen. Tickets kun je in voorverkoop krijgen via www.junglejumpdays.be of aan de inkom, zolang de maximumcapaciteit niet bereikt is.

Tickets in vvk: € 7
Tickets aan de kassa: € 8

Er zal ook een ruime cafetaria aanwezig zijn met drankjes en snacks!

Het is ook mogelijk om een verjaardagsfeestje te organiseren. Daarnaast zijn er groepskortingen voor verenigingen. Info verkrijgbaar via info@junglejumpdays.be.

Hieronder kun je de flyer downloaden.

Gepubliceerd op dinsdag 12 oktober 2021 17.30 u.