Tuinconcert met Afternoon Cream Tea

Rotary Gistel vzw organiseert een Afternoon Cream Tea met daarna een Klassiek Concert op het prachtige privaat domein Doornhoek te Gistel, op zondag 1
september. Om extra sfeer te brengen is er een dresscode (doch niet verplicht): het dragen van een hoed.

De opbrengst gaat naar de goede doelen van Rotary Gistel vzw. Er is een volledig arrangement met voorafgaand Afternoon Tea waarbij echte Engelse scones worden opgediend, of de keuze enkel het Concert bij te wonen. Afsluiter voor alle aanwezigen wordt een uitgebreide receptie.

De Cream Tea wordt geleid door Nadia Burman, theesommelier uit Oudenburg, die een winkel heeft in Oostende, Van Iseghemlaan 66 met name “d'eau “. Er komen 8 mensen om het geheel te verzorgen, in aangepaste kledij, met de scones, cream en marmelade,… in de juiste theepotten met het juiste theeservies,…

Het Klassiek Concert wordt gebracht door de groep “Mountain Spring” o.l.v. Bernard Dewulf van het Conservatorium aan Zee. De groep van 7 solisten bestaat uit viool, altviool en (digitale) pian en brengen toegankelijke klassieke muziek: Vivaldi, Tsjajkovski,….

Muzikanten: Sam Ghesquière, Erine Craey, Nathalie Dequick, Chloe Wauters, Thomas Hollevoet, Wannes Deprez, Bernard Dewulf.

Het Klassiek Concert gaat door om 15u30 (in de voortuin) de Afternoon Cream Tea start reeds om 14uur in de achtertuin van het domein, Doornhoek, Warandestraat 79 te Gistel.

Kaarten te verkrijgen via de leden van Rotary Gistel of telefoon Marc Boudolf.

- Kaarten 35 € Afternoon Cream Tea + Klassiek Concert + Receptie (1 gratis drankje)
- Kaarten 15 € Klassiek Concert + Receptie (1 gratis drankje)

Reserveren voor 25/08!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 35,00
Basistarief: 35,00 €; Klassiek Concert + Receptie: 15,00 €

Waar

Tickets

E-mail
lut.de.coster@gmail.com
Bel naar
0475/582566 (Marc Boudolf)

Organisatie

Rotaryclub Gistel vzw

Categorie