Recyclagepark

Bekijk een actuele foto van de wachtrij

Opmerkingen:
-De camera is enkel beschikbaar tijdens de openingsuren van het park.
-De camera werkt niet onder de Safari browser van Apple, als alternatief kun je de Google Chrome browser installeren.

Tip! Vernieuw de pagina van de foto om het laatste beeld te krijgen.

Op het recyclagepark wordt het diftarsysteem toegepast. De kostprijs is afhankelijk van de afvalsoort en de aangebrachte hoeveelheid. De tarieven en een overzicht van de afvalsoorten vindt u hier terug.

Het recyclagepark is enkel toegankelijk voor de inwoners van Gistel, kmo’s en zelfstandigen die op het grondgebied gevestigd zijn.

Uw elektronische identiteitskaart geeft u toegang tot het recyclagepark. Kmo’s, zelfstandigen, jeugd- en sportverenigingen... kunnen een toegangsbadge (borg € 5) aanvragen op het recyclagepark.

Voor het aanbrengen van vooraf gesorteerd huishoudelijk afval met dure verwerkingsprijzen kiest het stadsbestuur voor het principe 'de vervuiler betaalt'. Wat betalend is voor particulier en kmo vindt u terug in de folder in bijlage.

U kunt op het recyclagepark huisvuilzakken, compostvaten & compostbakken en strooizout (€3 voor 10kg) aankopen.

Op het park is er een ruimte voor herbruikbare goederen. In afspraak met de parkwachter mogen deze materialen gratis meegenomen worden. Hakselhout is gratis. Tweedehandsboeken krijgen in de boekenhoek een tweede leven. U mag 10 boeken per bezoek aan het park meenemen.