Familiefestival

Familiefestival op zondag 1 september op de vernieuwde vrijetijdssite Zomerloos 

Op zondagmiddag 1 september van 12 tot 17 uur verwelkomen we jong en oud op ons gratis familiefestival ter hoogte van het nieuwe Vrijetijdscentrum Zomerloos en Recreatiezone Gistel.

Maak als eerste kennis met het nieuwe Vrijetijdscentrum Zomerloos

We gooien (voorzichtig) de deuren van het nieuwe vrijetijdscentrum open. Tijdens de middag kan je in primeur kennismaken met het vernieuwde Vrijetijdscentrum Zomerloos. Laat je versteld staan van de belevenissen in Visit Gistel, de lichtrijke foyer, het ruime Conservatorium, de polyvalente zaal, jeugdhuis UzUz en nog zoveel meer.

Beleving voor jong en oud

Op de Sportstraat voorzien we foodtrucks met zit- en eetgelegenheid en enkele podiumvoorstellingen van lokaal talent. Straatartiesten verbazen je tussenin met hun magie, outfit en skills. Voor kinderen en jongeren zijn er tal van activiteiten en workshops. Van ballonplooien tot basket, van een skateworkshop tot glittertattoos.

Beleef een onvergetelijke dag met je familie en vrienden!

Pauline en De Ketnetband sluiten Familiefestival af

Om 16 uur is er een optreden van Pauline en De Ketnetband in de evenementenhal van Vrijetijdscentrum Zomerloos. Pauline maakt na haar optreden tijd voor een meet and greet. Let op: voor dit optreden moet je tickets aankopen via https://reservaties.gistel.be/tickets.