Fietszoektocht ‘Ondergedompeld in Gistel'

Gratis fietszoektocht: Ondergedompeld in Gistel

Stad Gistel biedt u een leuke familiezoektocht met thema water.

Een gratis zoektocht met de fiets door het prachtige landschap van Gistel strekt zich uit over 33 kilometer en brengt je langs verschillende interessante en schilderachtige locaties. Elk van deze plekken onthult iets over de talrijke watergerelateerde elementen die de stad kenmerken en belicht tegelijkertijd de rijke geschiedenis ervan.

De route kan individueel, met het gezin of in groepsverband worden afgelegd. Je begint waar je wilt en bepaalt je eigen tempo. Het reglement van de zoektocht vind je achteraan op het antwoordenblad. Naast het plezier en de gezelligheid van de fietstocht maak je ook nog kans op geweldige prijzen!

Praktisch

Wanneer

Van 1 juli tot en met 31 augustus 2024.

Prijs

Gratis.

Waar

Het startpunt kun je zelf kiezen.

https://app.routeyou.com/nl-be/route/view/14672592
Deelnemen aan de wedstrijd

Het invulformulier kun je hieronder downloaden of gratis verkrijgen bij: Oostmolenmuseum, Vrijetijdscentrum Zomerloos, Administratief Centrum, Godelievemuseum, LDC De Zonnewijzer, Bibliotheek Ter Elst

Dien het ingevulde antwoordformulier in op uiterlijk 31 augustus 2024 aan de onthaalbalie van het administratief centrum (Heyvaertlaan 18) of vrijetijdscentrum Zomerloos (Sportstraat 1).

Eind september/begin oktober 2024 worden de winnaars bekendgemaakt. Veel succes!

Reglement
 • REGLEMENT

  • Er kan slechts 1 antwoordformulier per persoon ingediend worden.
  • Elke foto die in de brochure werd opgenomen, werd gefotografeerd van op openbaar domein, waardoor er geen prive-eigendommen betreden moeten worden om een foto terug te vinden of een vraag op te lossen.
  • Het staat de organisatoren vrij om vragen te schrappen. Dit kan naar aanleiding van gewijzigde omstandigheden, deze vraag wordt steeds als juist aangerekend.
  • Om in aanmerking te komen voor een prijs, dient het antwoordblad met de hand ingevuld onder uiterlijk op 15 september 2024 toe te komen bij Administratief Centrum (Heyvaertlaan 18, 8470 Gistel) of bij Vrijetijdscentrum Zomerloos (Sportstraat 1, 8470 Gistel).
  • Betwistingen aangaande bepalingen in dit reglement of punten waarin niet werd voorzien, zullen door de inrichters autonoom in de geest van dit reglement worden beslecht.
  • Door zijn deelname, verklaart de deelnemer zich akkoord met dit reglement.
  • Eind september/begin oktober 2024 worden de winnaars bekendgemaakt, de deelnemers worden hiervan verwittigd.
  • CONTACT: vrijetijd@gistel.be - 059 27 98 71