Gistel start met participatietraject rond herinrichting omgeving Zomerloos

Gistel start met een participatietraject voor de geplande werken in de omgeving van vrijetijdscentrum Zomerloos. Dit traject heeft als doel de Vaartstraat, Sportstraat en Pol Gernaeystraat veiliger in te richten. Er zullen niet alleen wegenwerken plaatsvinden, we voorzien ook een nieuwe recreatiezone voor de niet-georganiseerde jeugd.

Aan de hand van een video op ons Youtubekanaal loodst de burgemeester jou doorheen dit project. Op deze digitale manier willen we ook tijdens de coronacrisis iedere Gistelnaar en al zeker de omwonenden betrekken bij dit belangrijk ontwerp.

Vooraleer we overgaan tot de opmaak van de definitieve planning willen we eerst jouw mening en eventuele aanvullingen horen. Er is een vragenlijst beschikbaar via het buurtplatform Hoplr waarbij we jou de mogelijkheid geven jouw opmerkingen en vragen kenbaar te maken. Na een viertal weken zullen wij samen met het studiebureau alle opmerkingen analyseren en de gemaakte keuzes toelichten.

Nadat we alle vragen beantwoord hebben en de nodige opmerkingen hebben meegenomen, maken we het definitief plan op en brengen we het op de gemeenteraad. De start van de uitvoering van deze werken is voorzien vanaf midden 2021. Heb je nog verdere vragen? Stuur dan een mail naar burgemeester@gistel.be

Praktisch

Bekijk hier de videoVul hier de vragenlijst in

De enquête is vrij toegankelijk, je hoeft hiervoor geen account te hebben op Hoplr. Je kunt de enquête invullen tot 16 december.

Het grondplan kun je in de bijlage downloaden en bekijken.

Gepubliceerd op woensdag 18 november 2020 10.41 u.