Digitale Gistelbon

Vanaf 1 januari maakt stad Gistel terug de omschakeling van een digitale naar een papieren Gistelbon

Indien je in 2020 nog een digitale Gistelbon aankocht, blijft deze uiteraard nog geldig tot 1 jaar na aankoopdatum.

Gistel zet verdere stappen in de digitale wereld en ondersteunt daarmee ook de lokale economie. Sinds september 2018 kan u immers de digitale Gistelbon kopen.

U kan de Gistelbon hier online kopen ofwel aan het onthaal van het administratief centrum. U kiest zelf het bedrag vanaf 10 tot 500 euro per bon en u krijgt er gratis een hippe cadeaubonverpakking bovenop.

De Gistelbon is volledig gedigitaliseerd en u kunt het bedrag op de bon in schijven opgebruiken. Zo kunt u met dezelfde bon én dat leuke kleedje kopen én een lekkere cocktail drinken én nog eens lekker uit eten, zolang er maar voldoende geld op staat.

Het saldo of de vervaldatum van uw Gistelbon even controleren? Dat kan aan het onthaal van het administratief centrum of bij een deelnemende handelaar op de tablet.

Verjaardag, afscheid van de juf of Kerstmis? Elke gelegenheid is goed om de Gistelbon te schenken aan de gelukkige en onze lokale handelaars te steunen!

U kunt de lijst met deelnemende handelaars hieronder bekijken en u herkent hen aan de showcards en/of raamstickers die in de deelnemende zaken verschijnen.

Hebt u toch nog vragen? Dan contacteert u de dienst lokale economie (Lies Halewyck, lies.halewyck@gistel.be, 059 27 02 09)

TIP voor werkgevers

Bent u nog op zoek naar een origineel eindejaarsgeschenk voor uw personeelsleden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Doe uw personeel een Gistelbon cadeau, gegarandeerd een schot in de roos!
Bovendien is het schenken van de Gistelbon tot maximum € 40, 100 % fiscaal aftrekbaar voor werkgevers en is niet belastbaar voor de werknemer.