Kerstfeest in Zomerloos

Op maandag 24 december voor Gistelse alleenstaanden vanaf 60 jaar en koppels waarvan minstens één persoon 65 jaar is.

Naar jaarlijkse traditie vindt op maandag 24 december 2018 het kerstfeest voor alleenstaanden en ouderen plaats in zaal Zomerloos. Alle Gistelse alleenstaanden vanaf 60 jaar en koppels waarvan minstens een persoon 65 jaar is, worden vanaf 11.30 uur vriendelijk uitgenodigd op dit gezellig en uniek feest.

We toosten met alle genodigden op een mooi kerstfeest. Nadien bieden we alle genodigden een feestelijke maaltijd aan, verzorgd door traiteur Matthias. Op het menu staat pompoensoep, varkenshaasje met aangepaste warme groenten, feestelijke saus en kroketjes.

Na de maaltijd, kunnen de mensen genieten van het duo Danny en Marleen. Ook de Kerstman komt langs. Er is een gratis tombola en alle gasten krijgen tot slot nog een mooi verrassingsgeschenkje mee.

Deelname aan het feest is € 10. Inschrijven kan nog tot 20 december, aan het onthaal in de Zonnewijzer en in het Sociaal Huis of bij de verschillende verenigingen van de senioren adviesraad. Mensen die in aanmerking komen voor een voedselpakket kunnen in het Sociaal Huis een gratis kaart ontvangen.

Gepubliceerd op vrijdag 7 december 2018 14.53 u.