Kerstfeest in Zomerloos

Op zaterdag 24 december voor Gistelse alleenstaanden vanaf 60 jaar en koppels waarvan minstens één persoon 65 jaar is.

Naar jaarlijkse traditie vindt op zaterdag 24 december het kerstfeest voor alleenstaanden en ouderen plaats in zaal Zomerloos. Alle Gistelse alleenstaanden vanaf 60 jaar en koppels waarvan minstens een persoon 65 jaar is, worden vanaf 11.30 uur vriendelijk uitgenodigd op dit gezellig en uniek feest.

We toosten op een mooi kerstfeest, gevolgd door een welkomstwoord van Michel Vincke, voorzitter van het bijzonder comité voor de sociale dienst. Er wordt een feestelijke maaltijd aangeboden, verzorgd door traiteur Steve. Op het menu staan tomatenroomsoep, kalkoenpavé, champignonsaus, peertje met airellen en dennenappelkroketjes en ijsbuche met frambozencoulis.

Na de maaltijd, kunnen de mensen genieten van het duo Danny en Marleen. Ook de Kerstman komt langs. Er is een gratis tombola en alle gasten krijgen tot slot nog een mooi verrassingsgeschenkje mee.

Deelname aan het feest is € 10. Inschrijven kan vanaf 1 oktober aan het onthaal in de Zonnewijzer en in het Sociaal Huis of bij de verschillende verenigingen van de senioren adviesraad. Mensen die in aanmerking komen voor een voedselpakket kunnen in het Sociaal Huis een gratis kaart ontvangen.

Gepubliceerd op maandag 7 november 2022 14.53 u.