'Kom uit uw kot'-Gistelbon

Update: 6 juli - 10 uur

Om de lokale economie een duw in de rug te geven, krijgt elk gezin vijf bonnen ter waarde van € 10. Deze bonnen zijn zes maanden geldig.

Deze bonnen kun je gebruiken bij onze lokale handelaars en marktkramers die recht hebben
op een corona-hinderpremie of een corona-compensatiepremie. De lijst met deelnemende zaken kun je hier terugvinden. Je herkent de deelnemende handelaars ook aan de raamstickers.

Om als handelaar te kunnen deelnemen, dien je je hiervoor te registreren. Dit doe je via deze pagina.

Iedere inwoner ontving de week van 15 juni een brief met meer uitleg (zie bijlage).

Momenteel is het enkel nog mogelijk om jouw bonnen af te halen. Bel naar het nummer 059 27 02 00 in het administratief centrum om een afspraak te maken. Je hebt hiervoor de tijd tot 31 juli, daarna worden de bonnen vernietigd.

Belangrijk om weten:

  • Kom als gezinshoofd de bon alleen ophalen, breng je gezin of kinderen dus niet mee.
    Kom je als partner, kind, familie of vriend de bonnen ophalen? Zorg er dan voor dat je de originele ID-kaart van het gezinshoofd meehebt, anders kun je deze bonnen niet krijgen. Enkel op vertoon van de ID-kaart van het gezinshoofd kun je de bonnen in ontvangst nemen!
  • Ben je niet zeker wie gezinshoofd is? Breng dan alle ID-kaarten mee.
  • Om het veilig te houden, vragen we om zelf een balpen mee te brengen.
  • Het dragen van een mondmasker wordt sterk aangeraden.

In bijlage de overeenkomst tussen het Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) en stad Gistel. Om financiële ondersteuning van het ondernemerschap tijdens de coronacrisis te kunnen realiseren is een gegevensuitwisseling tussen VLAIO en stad Gistel noodzakelijk. Hiermee willen ze de administratieve last voor de getroffen handelaars en ondernemingen beperken en fraude voorkomen en detecteren.

Gepubliceerd op donderdag 4 juni 2020 16.02 u.