Kraanwater, da’s gaanwater

Kraanwater, da’s gaanwater. Want daar kun je uren op blijven gaan. Met deze slogan wil De Watergroep, samen met alle andere Vlaamse waterbedrijven, jong en oud overtuigen om kraanwater te drinken tijdens het sporten.

Kraanwater heeft veel voordelen

Kraanwater is een gezonde oplossing om je lichaam te hydrateren tijdens het sporten. In tegenstelling tot sportdranken, die vaak veel suiker bevatten, is kraanwater een gezond alternatief. Het is rijk aan mineralen zoals calcium, magnesium en kalium, die belangrijk zijn voor je spierfuncties en bloedcirculatie. Kraanwater vermindert bovendien de nood aan plastic flessen en vermindert de CO2-uitstoot van het transport. Zo draagt het bij aan een duurzamere toekomst.

Alleen maar voordelen dus!

Een jaar gratis sporten

Sportliefhebbers kunnen meedoen aan de Gaanwater-wedstrijd. Zo maken ze kans op een jaar lang gratis sporten. Een geweldige manier om de voordelen van kraanwater te ontdekken en tegelijkertijd te werken aan een gezonde en actieve levensstijl. 

Deelnemen kan via www.kraanwater.be/gaanwater. Op de website moeten deelnemers druppels tellen en een schiftingsvraag beantwoorden. Op het einde van de wedstrijd maakt AquaFlanders vier winnaars bekend.

Gepubliceerd op woensdag 12 april 2023 10.51 u.