Kunstendag voor Kinderen

Op zondag 19 november wordt de evenementenhal omgetoverd tot een kunstenhal waarbij 100 kinderen kunnen deelnemen aan een waaier van kunstactiviteiten in de ruime zin van het woord 'kunst'. We roepen kinderen op om topstukken te ontdekken en te maken. We voorzien diverse leuke workshops en een slotact. Doorheen het hele evenement kan er genoten worden van een hapje en drankje. Het belooft een prachtige namiddag te worden.

Kunstendag voor Kinderen staat open voor kinderen van het 1ste t.e.m. 6de leerjaar. Inschrijven is verplicht en kan door onderstaand formulier in te vullen. 

Aan de inkom kan de 'kunstendagkaart' gekocht worden. De kaart kost € 5. Hiermee kunnen diverse workshops gevolgd worden of een hapje of drankje verkregen worden. 

Locatie

De Kunstendag voor Kinderen gaat door in de evenementenhal van vrijetijdscentrum Zomerloos, Sportstraat 1, 8470 Gistel. Tijdelijke ingang via de tent in de Zomerloosstraat.

Uren

Je kan vanaf 13.30 uur aanmelden in de tent en een inkomkaart aankopen. Vanaf 14 uur starten de workshops en de doorlopende activiteiten op. Het is van belang om tijdig te komen voor planning en opstart van de workshops.

Om 16 uur is er een slotmoment met een voorstelling van de aangeleerde choreografie van de dansworkshops. Het einde van het event is om 16.30 uur.

Plan de namiddag & kostprijs

Tijdens de namiddag zijn er workshops die starten om 14 uur en 15 uur en doorlopende activiteiten met beperkt aantal plaatsen. Bekijk op voorhand al even de bijlage om de namiddag te plannen voor je kind(eren). Sommige van die workshops/activiteiten zijn betalend, andere zijn gratis. Bij aankomst kan je naar een workshop naar keuze gaan en een lintje nemen om één van de beschikbare plaatsen in te nemen. Om 14.45 uur zullen de kinderen die willen opnieuw een ander lintje voor een andere workshops kunnen kiezen.

Bij aanmelding kunnen de kinderen een kunstenkaart kopen t.w.v. 5 euro. Hiermee kunnen ze deelnemen aan de betalende workshops of een hapje/drankje kopen. Je kan zelf bepalen hoeveel kunstenkaarten je aankoopt voor je kinderen op basis van de activiteiten die er zijn. Graag zoveel als mogelijk gepast cash geld te voorzien.