Prijsuitreiking winnaars shoppingactie 'Gistelen. Dichtbij winkelen en genieten'

De stempelactie ‘Gistelen. Dichtbij winkelen en genieten’ is succesvol afgesloten. 16.000 stempelkaarten werden aan de deelnemende handelszaken uitgedeeld. Massa’s kaarten werden volgestempeld en terug ingediend. Uit alle ingezamelde lotjes werden op dinsdag 29 juni door schepen Depoorter tijdens de zitting van het college van burgemeester en schepenen de winnaars geloot.

Dit jaar krijgt de hoofdwinnaar een cheque voor een e-bike ter waarde van € 2.500, te spenderen in een Gistelse fietsenwinkel. De gelukkige winnares is Rita Decloedt. Op dinsdag 6 juli werd zij door het college van burgemeester en schepenen uitgenodigd voor de prijsuitreiking in aanwezigheid van de pers.

Daarnaast waren er ook nog 95 aankoopbonnen van € 15 te winnen, geschonken door de deelnemende handelaars. De winnaars van de aankoopbonnen kunnen hun bon komen ophalen na de prijsuitreiking bij het onthaal in het administratief centrum. Vergeet geen afspraak te maken op voorhand via 059 27 02 00. De lijst met winnaars vind je hieronder. De lijst zal ook ter beschikking liggen aan het onthaal van het administratief centrum.

Met deze campagne wil stad Gistel de klanten van de handelszaken en markten in Gistel aanmoedigen om vaker met de fiets of te voet boodschappen te doen. Deze campagne motiveert inwoners bovendien om meer bij afzonderlijke detailhandels te winkelen. Zo draagt de campagne op diverse domeinen bij aan de leefbaarheid van onze gemeente.

Gepubliceerd op dinsdag 6 juli 2021 14 u.