Prijsuitreiking winnaars shoppingactie 'Gistelen. Dichtbij winkelen en genieten'

Gistel beloont deelnemers van de stempelactie ‘Gistelen. Dichtbij winkelen en genieten’

De stempelactie ‘Gistelen. Dichtbij winkelen en genieten’ is succesvol afgesloten. 16.000 stempelkaarten werden aan de deelnemende handelszaken uitgedeeld. Massa’s kaarten werden volgestempeld en terug ingediend. Uit alle ingezamelde lotjes werden op vrijdag 14 juni door een onschuldige kinderhand de winnaars geloot.

Dit jaar waren er twee fietsen met bijhorende fietstas (waarde: € 460) te winnen. De gelukkige winnaars zijn Annelies Janssens en Delvana Vanderbeke. Op dinsdag 25 juni werden zij door het college van burgemeester en schepenen uitgenodigd voor de prijsuitreiking in aanwezigheid van de pers.

Daarnaast waren er ook nog tal van aankoopbonnen van € 15 te winnen, geschonken door de deelnemende handelaars. De winnaars van de aankoopbonnen kunnen hun bon komen ophalen bij de stafdienst (eerste verdieping administratief centrum, Heyvaertlaan 18, 8470 Gistel). De lijst met winnaars vind je hieronder. De lijst zal ook ter beschikking liggen aan het onthaal van het administratief centrum.

Met deze campagne wil stad Gistel de klanten van de handelszaken en markten in Gistel aanmoedigen om vaker met de fiets of te voet boodschappen te doen. Deze campagne motiveert inwoners bovendien om meer bij afzonderlijke detailhandels te winkelen. Zo draagt de campagne op diverse domeinen bij aan de leefbaarheid van onze gemeente.

 

 

Gepubliceerd op woensdag 26 juni 2019 9 u.