Prijsuitreiking winnaars shoppingactie 'Gistelen. Dichtbij winkelen en genieten'

De stempelactie ‘Gistelen. Dichtbij winkelen en genieten’ is succesvol afgesloten. 16.000 stempelkaarten werden aan de deelnemende handelszaken uitgedeeld. Massa’s kaarten werden volgestempeld en terug ingediend. Uit alle ingezamelde lotjes lootte schepen Wim Gevaert op dinsdag 28 juni, tijdens de zitting van het college van burgemeester en schepenen, de winnaars uit.

Dit jaar krijgt de hoofdwinnaar een cheque voor een e-bike ter waarde van € 2.500, te spenderen in een Gistelse fietsenwinkel. De gelukkige winnares is Chantal Vermeersch. Op vrijdag 1 juli werd zij door de schepen uitgenodigd voor de prijsuitreiking.

Daarnaast waren er ook nog 90 aankoopbonnen van € 15 te winnen, geschonken door de deelnemende handelaars. De winnaars van de aankoopbonnen kunnen hun bon ophalen in de winkel zelf. De lijst met winnaars vind je hieronder. De lijst zal ook ter beschikking liggen aan het onthaal van het administratief centrum.

Met deze campagne wil stad Gistel de klanten van de handelszaken en markten in Gistel aanmoedigen om vaker met de fiets of te voet boodschappen te doen. Deze campagne motiveert inwoners bovendien om meer bij afzonderlijke detailhandels te winkelen. Zo draagt de campagne op diverse domeinen bij aan de leefbaarheid van onze gemeente.

Gepubliceerd op maandag 4 juli 2022 15 u.