Vacature OCMW

OCMW GISTEL zoekt deeltijdse multifunctionele poetsmedewerker (m/v)

Voor deze boeiende job zijn wij op zoek naar gemotiveerde personen vanaf 18 jaar voor het verrichten van poetswerk in de kantoorgebouwen en kinderopvang (BKO de Zonnebloem).

U bent een stipte en ordelijke persoon en hebt kennis van onderhoudsmaterialen en -producten. U kunt zelfstandig en op een verantwoorde manier onderhoudstaken afwerken met respect voor het bestaande onderhoudsschema.

Aanbod:

OCMW Gistel–Sociaal Huis biedt een arbeidsovereenkomst bepaalde duur vanaf 22 juli t.e.m. eind september 2019 (eventueel verlengbaar). Een boeiende functie en de kans om heel wat ervaring op te doen in een aangename werkomgeving. Daarnaast mag u rekenen op een interessante bezoldigingsregeling volgens de openbare sector met daarenboven maaltijdcheques.

Bezoldiging: E1-E3 loonschaal.

De tewerkstelling is halftijds (34,20 uur/week) en start zo vlug mogelijk. De aanwerving gebeurt na een selectiegesprek.

Interesse:

Stuur uw kandidatuur met CV en ‘uittreksel uit het strafregister – model 2’ naar het OCMW – Sociaal Huis Gistel, t.a.v. de personeelsdienst, Bruidstraat 1, 8470 Gistel of via e-mailbericht naar personeel@gistel.be tegen uiterlijk vrijdag 19 juli 2019.

Voor meer inlichtingen kan u tijdens de kantooruren terecht bij OCMW Gistel, mevrouw Greet Muylle, stafmedewerker personeel en organisatie, telefoon 059 27 04 52.

 

Gerelateerde producten

Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2019 11.18 u.