September = maand van de sportclub

Naast de start van het nieuwe, sportieve schooljaar is september ook de 'Maand van de sportclub'. Tussen 1 en 30 september gaat Sport Vlaanderen op zoek naar de coolste sportclub van Vlaanderen.

Alle sportclubs mogen een kort filmpje (max. één minuut) inzenden, waarin ze aantonen waarom zij de tofste sportclub zijn. In dit filmpje moeten volgende elementen zeker getoond worden: de sport zelf, de beleving/sfeer in de club en de supporters/vrijwilligers.

Begin oktober selecteert Sport Vlaanderen één winnaar per provincie, waarna er uit de vijf provinciale winnaars een overall winnaar geselecteerd wordt. De laureaten ontvangen een laureaatplaat en een mooie prijs.

Het reglement en alle info is terug te vinden op https://www.sport.vlaanderen/sportersbelevenmeer/voor-club-of-sportdienst/coolste-sportclub-van-vlaanderen/

Heb jij nog andere leuke ideeën om je sportclub extra in the picture te zetten tijdens de 'Maand van de sportclub'? Spreek erover met de trainers en het bestuur van jouw sportclub en laat het ons weten via sport@gistel.be.

 

Gepubliceerd op donderdag 23 augustus 2018 15 u.