Vlaanderen Feest! op 2 juli

Op 2 juli gaat de zomer écht van start in Gistel.

We zetten de vakantie in met een ‘swingende editie’ van Vlaanderen Feest! in zaal Zomerloos.

19.30 uur Bollaert & Melaerts (zeg maar Filip & Eric)

Ambiancebeest Filip Bollaert en zijn wijze meester en gitarengek Eric Melaerts openen de avond. De klassiekers maar ook wat vergeten poppareltjes vloeien over het podium. Kunde en kierewieterij. Ze brengen een Nederlandstalig programma met veel energie. Perfect voor meezingers en plezier.

Bekijk hier hun cover van Mia

21.30 uur Straffen Toebak

Een Nederlandstalige coverband … Zo bestaan er al wel een paar. Maar eentje als Straffen Toebak nog niet. Hun repertoire gaat van Will Tura tot Clouseau, van Paul De Leeuw tot Paul Severs, van Rob De Nijs tot De Kreuners, van Willy Sommers tot Slongs Dievanongs, van De Jeugd Van Tegenwoordig tot Nielson, van Corry Konings tot Zangeres Zonder naam … En ga zo maar door.

Zangeres en gastvrouw Sarah is niet aan haar proefstuk toe. Doet haar duet You are the reason met Koen Wauters nog een belletje rinkelen? En haar single True Love Is Tough? Of de samenwerking met de Canadees Vann op de hit Breathing Room?

Samen met haar zangpartner Wouter (Finalist Idool) en een stel straffe muzikanten gaan ze voluit voor een hoge dosis feestgehalte.

Dus … smeer de stembanden en maak de heupen los, want met hun verrassende interpretaties van tijdloze hits staat deze bende garant voor een 90 minuten durend feestje. Als dat geen Straffen Toebak is …

Bekijk hier de promoclip 

Deuren open om 18.30 uur

Inkom: € 5 – kinderen tot 12 jaar gratis

Tickets via webshop Zomerloos of aan de balie van het vrijetijdscentrum Zomerloos (Sportstraat 1)

Info: zomerloos@gistel.be - 059 27 98 71

Gepubliceerd op vrijdag 3 juni 2022 17.17 u.