Techniekacademie 5de en 6de leerjaar

Zit je in het vijfde of zesde leerjaar in Gistel? Ben je graag creatief bezig? Kriebelt het om zelf van alles te maken? Dan is de Tiener Techniekacademie van Gistel ideaal voor jou! Op 12 weken tijd maak je (onder begeleiding) zes concrete projectjes. Hiermee proef je van verschillende technieken. Dit gaat van voeding, hout, mechanica, elektriciteit, elektronica tot een robot bouwen en programmeren. Eén keer gaan we ook op bezoek bij een technisch bedrijf in de stad.

Inschrijven kan vanaf 14 december via http://www.techniekacademie-gistel.be en kost € 70 (€ 60 voor een tweede kind uit eenzelfde gezin). Er is vrijetijdspaskorting mogelijk.

De volledige reeks bestaat uit 12 workshops op woensdagnamiddag en vindt plaats in het Atlas Atheneum (Callaertswalledreef 8) van 13.30 tot 15.30 uur. De eerste workshop start op woensdag 22 januari 2020. Aan het eind van de reeks workshops wordt een fiscaal attest bezorgd, waarmee tot 45% van het inschrijvingsgeld kan gerecupereerd worden. Het aantal plaatsen is beperkt tot 20 kinderen per groep.

Contact

Gepubliceerd op dinsdag 3 december 2019 12 u.