Naar inhoud

Nieuws

Vernieuwen van de drinkwaterleidingen ...

wegenwerken
... in de Callaertswalledreef

 

 

Vernieuwing van de drinkwaterleidingen en andere nutsvoorzieningen in de Callaertswalledreef.

Aannemer Vansteenkiste begint met de werken op maandag 22 januari 2018. De werken duren, afhankelijk van de weersomstandigheden tot eind februari 2018 (fase 1).

De gietijzeren drinkwaterleiding in de Callaertswalledreef wordt door de Watergroep vervangen door een leiding in PVC. Infrax zal terzelfdertijd ook een aantal bekabelingswerken en/of werken aan het aardgasnet uitvoeren.  De eerste fase omvat het gedeelte tussen het kruispunt met de Putbekestraat en het kruispunt met de Mosselstraat.

Er wordt éénrichtingsverkeer ingevoerd in de Callaertswalledreef tussen het kruispunt met de Putbekestraat en het kruispunt met de Mosselstraat. Er is enkel verkeer mogelijk in de richting van de Mosselstraat en Zevekoteheirweg.  Het verkeer komende vanuit de Mosselstraat en vanuit de richting Zevekoteheirweg, wordt omgelegd via de Mosselstraat en de Putbekestraat. 

Na de uitvoering van de werken aan de nutsvoorzieningen in de volledige straat, wordt de Callaertswalledreef afgewerkt met een nieuwe asfaltbedekking.

Datum van het bericht: vrijdag 12 januari 2018
Alle nieuws