Naar inhoud

Nieuws

Gistelen, dichtbij winkelen en genieten ...

-
... van 1 mei tot en met 31 mei

 

 

 

Van 1 mei t.e.m. 31 mei organiseert Gistel de nieuwe campagne ‘Gistelen, dichtbij winkelen en genieten’.

De deelnemende handelaars en ondernemers zal je herkennen aan de leuke posters die uithangen in de zaak. Op die manier wil stad Gistel de inwoners bewust maken van een bruisende kern en ook de detailhandel, horeca en ondernemerschap in en rond de kern stimuleren. Want ook de diensten, creatievelingen en kleinschalige productie brengen het centrum tot leven.

Elke fietsende of wandelende klant wordt beloond met een stempel op een spaarkaart (die te verkrijgen is bij elke deelnemende handelaar). Alle stempelkaarten met zes verschillende stempels worden - naar analogie met vorige acties – verzameld in de verzamelbussen op de maandag- en vrijdagmarkt, (de brievenbus van) het administratief centrum en bij de deelnemende handelaars. De klanten maken kans op een fiets (t.w.v. €450!) of een mand met lokale hoeveproducten (uitgereikt door stad Gistel) of een bon t.w.v. €15 van de deelnemende handelaars.

Het stadsbestuur van Gistel neemt met de actie ‘Gistelen’ ook deel aan de “Zo Dichtblij”-awards 2018 (meer info: https://www.zodichtblij.be/). We nodigen iedereen uit om mee te werken aan een leefbare stad; om activiteiten op te zetten rond de thema’s ondernemende kern, kwaliteitsvolle leefomgeving, vlotte mobiliteit, voeding van eigen bodem of circulaire economie. Hoe meer innovatieve ideeën, hoe groter de kans op winnen natuurlijk!

Vergeet niet te stemmen van 16 april tot 6 mei op de actie ‘Gistelen’!

Meer info bij Fauve Deconynck, fauve.deconynck@gistel.be .

Datum van het bericht: vrijdag 13 april 2018
Alle nieuws