Ontleen vanaf nu grote buitenspelen en volksspelen

De lente heeft zijn intrede gedaan. We worden in deze tijden nog meer dan anders uitgedaagd om naar buiten te trekken. Wandelen en fietsen met het hele gezin is al uitgebreid geëxploreerd. Ook in eigen tuin of in een park in de buurt is er heel wat te beleven en is het leuk om samen met de kids een activiteit te doen.

Gistel wil hier graag op inspelen en inspiratie bieden. Inwoners kunnen vanaf 1 april (en dat is géén grap) gratis reuzenspelen en volksspelen ontlenen. De ontlening gebeurt via het aanvraagformulier dat ter beschikking ligt in bibliotheek Ter Elst (Warandestraat 7) en vrijetijdscentrum Zomerloos (Sportstraat 1) en is ook te downloaden onderaan dit bericht.

In de aanbieding:

  • Reuzenspelen in bibliotheek Ter Elst: Viking Kubb, Minigolf-set, speelmat: Mens erger je niet, Reuzen-jenga (waggeltoren), Reuzen-mikado, Croquet, Kegel-set, Boccia-spel (petanque), Reuzen-4 op een rij, Reuzen-domino.
  • Volksspelen in vrijetijdscentrum Zomerloos: tafelkegelbaan, loopklossen, tolspel, kegelspel, gaaibol, ring steken, Trou madame.

De spelen kunnen na reservatie (op afspraak!) coronaproof opgehaald worden. Alle spelen worden na gebruik ontsmet en klaar gemaakt voor de volgende ronde.
Deze activiteit loopt tot 30 september 2021.

Gepubliceerd op woensdag 31 maart 2021 11.12 u.