Oproep CREW-leden buitenspeeldag 23 april 2023

Op zondag 23 april 2023 zet IBO De Zonnebloem en de Gistelse jeugdraad BUITEN SPELEN extra in de verf n.a.v. de Buitenspeeldag. In het verleden klokten we af op 1.200 bezoekers! Om alles in goede banen te leiden zijn wij nog volop op zoek naar een 30-tal vrijwilligers. Takenpakket kan zeer uitlopend zijn; barmedewerker, schminken, speeltoestellen bewaken, logistiek medewerker, overal kunnen wij nog helpende handen gebruiken.

Ken jij familie, vrienden, kennissen of buren in je straat die graag een handje helpen met de organisatie van buitenspeeldag?

Via onderstaande link kan jij jou als vrijwilliger inschrijven, alsook je beschikbare tijdstippen aanduiden. Zo weten wij meteen, waar en wanneer wij hen kunnen inplannen; https://forms.gle/RzoFMfKRXAX9VJme6

Op basis van deze lijst maken we met de werkgroep een taakverdeling op. Een week op voorhand bezorgen wij de vrijwilligers alle info.

Indien jezelf voorkeuren hebt, mag je dit ons zeker bezorgen via jeugd@gistel.be . Wij proberen in mate van het mogelijke rekening te houden met jullie wensen.

Heb je vragen, aarzel niet om ons te contacteren.

Gerelateerde producten

Gepubliceerd op woensdag 18 januari 2023 17.24 u.