Plaatsing Warme Williambank in jeugdsite 'Torp

Op dinsdag 14 juni werd de Warme Williambank geplaatst in jeugdsite ‘Torp. Op die manier wordt het project extra zichtbaar gemaakt en nodigt Warme William iedereen uit om te luisteren.

Warme William is een grote blauwe beer die iedereen uitnodigt om te vertellen wat er scheelt en die graag een luisterend oor aanbiedt.
Want iedereen zit wel eens wat minder goed in zijn vel. Onderzoek toont aan dat praten helpt om je terug beter te voelen. Maar dat kan je pas doen als je het gevoel krijgt dat je je kwetsbaar kan en mag opstellen. Als je je veilig voelt bij je gesprekspartner. Iemand die je dat gevoel geeft, is een Warme William. Jouw Warme William luistert écht naar je.

In de week van de Geestelijke gezondheidszorg van 1 tot en met 10 oktober in 2021 bezorgde het Huis van het Kind Gistel aan de deelnemende scholen lesmappen rond het project Warme William. Want ook in Gistel willen we Warme Williams worden.

Warme William is een initiatief van het Fonds GavoorGeluk en zet in op het versterken van de veerkracht en het mentaal welzijn bij kinderen en jongeren van 0 tot 24 jaar. Meer informatie kun je ook verkrijgen in het Huis van het Kind of op www.warmewilliam.be.

Gepubliceerd op dinsdag 14 juni 2022 16 u.