Omruiling te kleine huisvuilzakken (30 l)

De meest recent geleverde, te kleine huisvuilzakken van 30 liter zijn uit de handel genomen. In alle verkooppunten zijn deze huisvuilzakken al vervangen door zakken met de juiste afmetingen. Gistelnaars die nog van die te kleine zakken hebben, kunnen deze vanaf maandag 31 augustus omruilen op de verkooppunten van stad Gistel (AC, Zomerloos en containerpark).

De huisvuilzakken (30 liter en 60 liter) zijn bij de laatste levering aan een andere leverancier toegewezen. De technische gegevens in het bestek waren dezelfde als bij vorige bestellingen. Bij levering werden de zakken nagezien en goed bevonden. De nieuwe zakken zijn in vergelijking met eerdere leveringen wat gladder en flexibeler, maar daarom niet minder sterk.

Pas na verkoop werd door enkele burgers opgemerkt dat de kleine huisvuilzak (30 liter) 8 cm korter is. Bij testen in het containerpark is proefondervindelijk vastgesteld dat er geen 30 liter in de zak kan. Daarom is er beslist om onmiddellijk contact op te nemen met de leverancier. Intussen is deze levering in alle verkooppunten uit de handel genomen en vervangen door zakken die voldoen aan de correcte afmetingen.

Je kunt zowel volle als onvolledige rollen omruilen. De te kleine huisvuilzakken van het nieuwe type herken je aan het nieuwe logo en het iets lichtere kleur dan de oudere types.

Verkooppunten:

  • Containerpark: Rochesterlaan 22;
  • Administratief centrum: Heyvaertlaan 18 (na afspraak);
  • Vrijetijdscentrum Zomerloos: Sportstraat 1.
Gepubliceerd op dinsdag 1 september 2020 16.16 u.