UiTPAS Middenkust

Zes steden en gemeenten bundelen de krachten voor de lancering van de UiTPAS regio Middenkust. Een opvallende samenwerking tussen Oostende, Bredene, Middelkerke, Oudenburg, Gistel en Ichtegem belooft een boost te geven aan het vrijetijdslandschap in de regio. De lancering is voorzien op 2 september, Gistel stapt in vanaf januari 2025.

Met de UiTPAS verzamel je punten door deel te nemen aan jeugd-, sport-, en culturele activiteiten. Vervolgens kunnen de verzamelde punten ingeruild worden voor mooie voordelen zoals gratis tickets, kortingen of gadgets. Voor personen die het financieel moeilijk hebben bestaat de UiTPAS met kansentarief die 80% korting biedt op vrijetijdsactiviteiten.

Met de komst van UiTPAS Middenkust zullen inwoners en bezoekers worden geprikkeld om hun vrije tijd te beleven over de gemeentegrenzen heen. Ze krijgen toegang tot een groter en gevarieerder aanbod van jeugd-, sport- en culturele activiteiten waardoor ze worden aangemoedigd om hun horizon te verbreden. Het kansentarief zal bovendien van toepassing zijn in alle deelnemende steden en gemeenten waardoor iedereen gelijke toegang krijgt tot het vrijetijdsaanbod van de regio.

Voor organisatoren en verenigingen betekent UiTPAS Middenkust dan weer de uitgelezen kans om hun activiteiten regionaal in de kijker te zetten. Op die manier bereiken zij een nieuw en divers publiek.

Tot januari 2025 kun je nog gebruik maken van de Gistelse vrijetijdspas!

Meer informatie over de vrijetijdspas

Gepubliceerd op dinsdag 23 april 2024 13.45 u.