Up with People komt naar Gistel

De internationale cast van 'Up with People' komt naar Gistel. Sinds het ontstaan van de groep (ondertussen 54 jaar geleden) heeft de groep meer dan 70 landen bezocht. 'Up with People' is het best gekend voor hun muzikale show die de hele familie aanspreekt. Tijdens hun vijf maand durende tournee zullen de 100 studenten uit 20 landen tientallen steden bezoeken in de Verenigde Staten, Europa en Mexico. Al meer dan een halve eeuw treedt 'Up with People' op en ze speelden voor miljoenen mensen over de hele wereld. De groep kent ook heel veel ex-studenten uit België.

De show

Op vrijdag 10 mei en zaterdag 11 mei om 20 uur is 'Up with People' te gast in zaal Zomerloos.

“Onze nieuwste productie, Live On Tour, deelt onze visie en hoop op een wereld waarin mensen elkaar meer vertrouwen en vredevoller met elkaar omgaan,” vertelt Eric Lentz, Senior Vice President van 'Up with People'. "De show bevat popmedleys, internationale dansen en originele UWP nummers, die mensen zullen inspireren om een positieve impact te hebben op hun eigen gemeenschap.”

Wenst u te komen kijken naar de show? Surf dan naar upwithpeople.org/gistel voor tickets.

Gastgezinnen gezocht

De studenten van 'Up with People' zullen in Gistel verblijven van 6 mei tot 13 mei en in die tijd zullen ze logeren bij gastfamilies. Tijdens hun verblijf in Gistel brengen ze heel veel tijd door in scholen en werken ze mee aan diverse sociale projecten. Er komt een speciaal voorbereidingsteam naar Gistel, dat op zoek gaat naar de gastfamilies en dat de andere activiteiten organiseert.

Geïnteresseerd om een lid van de cast bij u te laten logeren? U hoeft enkel een plaats om te slapen voorzien, enkele maaltijden en beperkt transport. In de plaats krijgt u twee gratis tickets om de show te gaan bekijken.

Contacteer hiervoor Sophiko Tevdoradze:

  • 0487 21 68 81
  • STevdoradze@upwithpeople.org

Of registreer u via upwithpeople.org/host-family-form

Zelf meereizen?

De show meemaken is niet de enige manier om betrokken te zijn bij de groep. Lokale jongeren tussen 17 en 29 jaar kunnen zich ook kandidaat stellen om mee te reizen met één van de komende tournees. Er is een backstagetour voor jongeren tussen 17 en 29 jaar op vrijdag 10 mei en zaterdag 11 mei om 16 uur Zomerloos. Inschrijven is niet nodig!

Gepubliceerd op maandag 8 april 2019 15.45 u.