Middenkustpolder

Het Bestuur van de Middenkustpolder organiseert een vergelijkende selectieprocedure voor een

Beleidsmedewerker (m/v)

 

De Middenkustpolder is een lokaal openbaar bestuur dat instaat voor de waterhuishouding binnen het ambtsgebied. De Middenkustpolder omvat geheel of gedeeltelijk de gemeenten Diksmuide, Gistel, Ichtegem, Jabbeke, Koekelare, Middelkerke, Nieuwpoort, Oostende en Oudenburg. De plaats van tewerkstelling is de poldersite, Rochesterlaan 4 C te Gistel.

Functieomschrijving

Je zal de ontvanger-griffier bijstaan bij de algemene administratie van de Middenkustpolder. Dit omvat o.a. de voorbereiding en opvolging van vergaderingen, het opmaken van dossiers, bestekken, onderhoudskaarten, het analyseren van adviesaanvragen. Je werkt nauwgezet samen en overlegt met de ontvanger-griffier, het polderbestuur en andere besturen. Je zorgt voor een goed communicatiebeleid.

Vereiste kennis en vaardigheden

Je hebt een notie van of bent bereid je kennis bij te schaven over de wetgeving rond overheidsopdrachten, integraal waterbeleid, bevaarbare en onbevaarbare waterlopen, de polderwet. Je hebt kennis van GIS en kan vlot werken met courante softwareprogramma’s (Word, Excel). Bij voorkeur ken je het gebied en heb je belangstelling voor waterlopen en hun ecologie. Je gaat discreet en zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie.

Aanwervingsvoorwaarden

Je opleidingsniveau is minimum een bachelor niveau. Je slaagt in een bekwaamheidsexamen dat bestaat uit een schriftelijke proef en een mondeling gedeelte. Je bent een enthousiaste en betrouwbare persoon.

Aanbod

  • Voltijdse contractuele tewerkstelling voor onbepaalde duur - salarisschaal B1.
  • Functiegerichte anciënniteit kan ingebracht worden (max. 10 jaar).
  • Er wordt een wervingsreserve aangelegd met een duurtijd van 1 jaar die verlengbaar is.
  • Extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en groepsverzekering.

Procedure

Kandidaten dienen hun sollicitatiebrief + cv in op het secretariaat van de Middenkustpolder, Rochesterlaan 4 C te 8470 Gistel of per mail op info@middenkustpolder.be vóór 3 mei 2019.

Contact

Voor bijkomende informatie kan je telefonisch of per mail terecht bij de ontvanger-griffier, Anja Depoorter via info@middenkustpolder.be – 059/27.84.77

 

In bijlage vindt u de vacature in PDF.

Gepubliceerd op maandag 8 april 2019 11.22 u.