Winnaars eindejaarsactie Gistel 2018

De succesvolle eindejaarsactie van de handelaars werd op 31 december afgesloten.
Per aankoopschijf van € 20 ontving de klant bij deelnemende zaken een lotje en maakte daarmee kans om de winnaar te worden van de hoofdprijs ter waarde van € 2500.

Op 7 januari 2019 vond de trekking van de winnaars plaats.

De lijst met de nummers van de winnaars vindt u als bijlage.

WINKELPRIJZEN
De winkelprijzen (bon € 20) kunnen door de winnaars worden afgehaald aan het onthaal van het administratief centrum, Heyvaertlaan 18 tijdens de openingsuren. Dit tot uiterlijk 31 januari 2019 en op vertoon en bij afgifte van het origineel winnend lot.

HOOFDPRIJZEN en RESERVES
De winnaars van de hoofdprijzen en reservenummers kunnen zich tot 31 januari 2019 persoonlijk aanmelden bij Carine Dalle, Hoogstraat 19 in Gistel (tel. 059 276161). 
De officiële prijsuitreiking vindt plaats in de raadzaal van het administratief centrum in aanwezigheid van het schepencollege en de pers op een nog later te bepalen datum.

Belangrijk
Alle waardebonnen (winkelprijzen en hoofdprijzen) zijn geldig tot eind 2019 en kunnen niet ingeruild worden in cash. Het bedrag van de aankoop dient minimaal de waarde van de bon te zijn in producten of diensten. De handelaar mag van de winnaar geen hoger aankoopbedrag eisen om de bon te valideren als er artikelen of diensten in hun aanbod zitten die binnen de waarde van de bon vallen. De handelaar moet ook de winnaar zelf de keuze laten tussen een product of een dienst, als dat voor hun zaak toepassing is. De handelaar mag de winnaar hierin geen verplichtingen opleggen.

Aan allen bedankt voor uw deelname en medewerking.

Organisatie van Handelaarsbond, UNIZO en onafhankelijke handelaars voor alle Gistelse handels- en horecazaken, met de steun van stad Gistel.

 

Gepubliceerd op woensdag 9 januari 2019 9 u.