Winnaars eindejaarsactie Gistel 2021

De succesvolle eindejaarsactie van de handelaars werd op 31 december afgesloten.
Per aankoopschijf van € 20 ontving de klant bij deelnemende zaken een lotje en maakte daarmee kans om de winnaar te worden van de hoofdprijs ter waarde van € 2000.

Op 3 januari 2022 vond de trekking van de winnaars plaats.

De lijst met de nummers van de winnaars vindt u als bijlage of als afbeelding hiernaast.

WINKELPRIJZEN:

De winkelprijzen (bon € 20) kunnen door de winnaars worden afgehaald in de winkel zelf, tot uiterlijk 31 januari 2022. Dit op vertoon en bij afgifte van het origineel winnend lot.

HOOFDWINNAARS, WINNAARS GISTELBON en RESERVES:

Deze winnaars en reservenummers kunnen zich, in het bezit van het origineel winnend lot, tot 31 januari 2022 persoonlijk aanmelden bij Optiek Carine, Hoogstraat 19 (tel. 059 27 61 61). De officiële prijsuitreiking vindt plaats in het administratief centrum, op een nog te bepalen datum in februari.

BELANGRIJK:

Alle waardebonnen (winkelprijzen en hoofdprijzen) zijn geldig tot eind 2022 en kunnen niet ingeruild worden in cash. Het bedrag van de aankoop dient minimaal de waarde van de bon te zijn, bijvoorbeeld in producten of diensten. De handelaar mag van de winnaar geen hoger aankoopbedrag eisen om de bon te valideren indien er artikelen of diensten in zijn/haar aanbod zijn die binnen de waarde van de bon vallen. De handelaar moet ook de winnaar zelf de keuze laten tussen een product of een dienst, als dat voor hun zaak toepassing is. De handelaar mag de winnaar hierin geen verplichtingen opleggen.

De tien winnaars van de Gistelbonnen zullen een lijst meekrijgen met de handelaars die deze bon aanvaarden. Wie interesse heeft om hier ook aan deel te nemen, kan contact opnemen met de dienst lokale economie van stad Gistel.

Dit prijzenpakket (€ 1000) wordt geschonken door stad Gistel.

Organisatie van Handelaarsbond, UNIZO en onafhankelijke handelaars voor alle Gistelse handels- en horecazaken, met de steun van stad Gistel.

Gepubliceerd op donderdag 6 januari 2022 14 u.