Koninklijke Harmonie Eendracht en Kunstliefde

De vzw Koninklijke Harmonie Eendracht & Kunstliefde telt ongeveer 40 muzikanten van alle leeftijden en bestaat reeds meer dan 125 jaar. Harmonie is steeds opzoek naar nieuwe enthousiaste muzikanten! Speel je een blaasinstrument, slagwerk, cello of contrabas en heb je interesse om eens met ons mee te spelen? Kom dan eens langs op een repetitie en breng gerust je instrument mee. Onze repetities gaan door: elke zondag van 10 tot 11.45 uur in Zaal 'De Tap' in Ons Huis (Markt, Gistel).

Eendracht & Kunstliefde staat sinds 2009 onder deskundige leiding van Bart Swimberghe. Bart werkt als leraar slagwerk aan de Stedelijke Academie voor Podiumkunsten in Roeselare en aan de Academie voor Muziek, Woordkunst en Dans in Torhout. In het verleden was hij ook slagwerkdocent aan de Zeeuwse muziekschool (NL) (2003-2012).

Onze muzikale agenda bestaat uit een 5-tal vaste activiteiten waaronder 2 grootse concerten. Op de pupiter komen werken van gerenomeerde componisten t.e.m. modernere werken. Zin in een concert??

Volg ons via Facebook of via eendrachtenkunstliefde.be

Contact